На Вінниччині триває набір бажаючих на військову службу за контрактом

На Вінниччині триває набір бажаючих на військову службу за контрактом

30.06.16 09:41 0 469
Про це у своєму коментарі повідомив офіцер відділу укомплектування та призову обласного військкомату Володимир Дозорець.

"Зараз звільняється п'ята хвиля мобілізації і люди в армії потрібні, адже демобілізованих бійців планують замінити контрактниками. На другий квартал Вінниччина отримали наряд - 680 чоловік поставити до навчальних центрів кандидатів на військову службу за контрактом. На ми 499 осіб уже відправили. 29-30 червня буде відправка до навчальних центрів ще 90 чоловік ", - зазначив Володимир Дозорець.

За його словами, працівники військкоматів на постійній основі проводять агітаційну роботу серед вінничан.

"Військова служба за контрактом - це добровільна справа. Відтак беремо участь у всіх можливих заходах, де можна пропагувати та рекламувати військову службу за контрактом. Багато бажаючих хочуть йти до армії саме по мобілізації. Причиною є те, що мобілізація – це на рік, а контракт щонайменше на три роки", - підкреслив Володимир Дозорець.

Крім того, він розповів, що військові комісаріати Вінниччини ведуть підготовку до наступної черги мобілізації.

"Вінничани проходять медичні комісії , спеціалісти визначають ступінь їх придатності до військової служби і формують картотеки осіб, придатних до військової служби", - зазначив Володимир Дозорець.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: У Тернополі дискутували про ...

КОМЕНТАРІ