Яке вікно краще поставити?

Яке вікно краще поставити?

02.07.16 13:59 0 1038

Як відомо, очі - дзеркало душі, а вікна - це очі будинку. Ви ж не хочете, щоб ваша душа була кривою, не доглянутою, облупленою або просто неакуратною? Тому проведемо маленьке розслідування - які вікна хороші, а які ні і розповість нам про це Тихонов А. П. - співробітник компанії , в якій ви можете замовити якісні вікна в Києві за доступною ціною.

Традиційні дерев'яні вікна

Звичайно, вони полонять своєю натуральністю і екологічністю, вони стійкі до морозу і шум не пропустять в будинок, тепло збережуть і атмосферу затишку підтримають, на дотик приємні і начебто гріють тільки одним дотиком до дерева.

Недоліки:

  • Догляд за такими вікнами особливий і ретельний. Потрібна, і спеціалізація до того ж, хитромудра;
  • Вологість і сонце на них аж надто погано впливають, рами розбухають при сильному дощу, і зсихаються на сонці, навіть якщо вони пройшли обробку;
  • А ще в дереві наших вікон можуть поселитися непрохані гості: жучки, черв'ячки, піддаючи гниттю природну красу, руйнуючи рами;
  • Дерев'яний склопакет дуже довго робиться та дорого коштує, багато води витече за той час.

Алюмінієві вікна

Так може алюміній допоможе нам знайти ідеальні вікна? Переваг у цих вікон теж чимало - вони міцні та надійні, дюже стійкі до деформацій, екологічно чисті, легкі і довговічні, без корозії та інших «кліматичних істерик» обходяться. Ура, невже ми знайшли те, що так довго шукали? Стоп, а недоліків зовсім не виявлено? Ех, шкода, звичайно, але є недоліки.

Мінуси:

  • Висока теплопровідність алюмінієвих рам обпече вас в спеку і заморозить в холоди;
  • При взаємодії з іншими металами та дощовою водою профіль руйнується;
  • Дуже висока ціна.

Де ж шукати вікна нашої мрії, може, їх і немає?

Остання надія - пластикові вікна

Подивимося, що ж можуть зробити для нашого будинку ці сучасні віконні системи. Ці вікна герметичні, тепло в будинку зберігають, а холод в будинок не пускають, від шуму вуличного господарів охороняють, догляду спеціального не вимагають, вони красиві, і оброблені стильно, довговічні та стійкі до дощів, снігів та вітрів, вони пожаростійкі, не вимагають зайвих грошей, фірми-виробники дають гарантію на 40 років, якщо постаратися, то можна зробити пластикові склопакети буквально будь-якої форми.

Безперечно, і недоліки є, але вони смішні в порівнянні з перевагами. Тому для квартири і офісу, садового будиночка і котеджу, дитячих установ і центрів дозвіллякраще купити практичні, зручні, економічні, функціональні і просто красиві ПВХ вікна!




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Что собой предствляет ...
Наступна новина: Військове взуття та одяг: ...

КОМЕНТАРІ