В Житомирській області на селекторі обговорили подальші кроки децентралізації

В Житомирській області на селекторі обговорили подальші кроки децентралізації

03.07.16 17:44 0 607
Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута взяв участь у селекторній нараді з питань реформи децентралізації, що пройшла 01 липня, під головуванням Першого заступника Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України В'ячеслава Негоди.

Серед основних питань, що розглядалися – посилення роботи з доопрацювання перспективних планів, інформування населення, подальша взаємодія та співпраця регіональних координаторів, облдержадміністрацій у напрямку впровадження реформи децентралізації.

В'ячеслав Негода наголосив, що облдержадміністрації та регіональні координатори повинні максимально сприяти процесу об'єднання громад, починаючи від проведення роз'яснювальної роботи, надання консультацій до підготовки висновків щодо відповідності перспективному плану.

Нагадаємо, 24 червня голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів засідання робочої групи з питань об'єднання територіальних громад на Житомирщині, під час якого розглянуто пропозиції від 13 районів області щодо утворення 22 ОТГ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ