В Житомирській області розповіли як відбуватиметься децентралізація у сфері надання адмінпослуг

В Житомирській області розповіли як відбуватиметься децентралізація у сфері надання адмінпослуг

03.07.16 15:48 0 531
30 червня у конференц-залі Житомирського державного університету імені Івана Франка департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації провів семінар «Діяльність ЦНАП, як інтегрованого офісу та децентралізація повноважень з надання адміністративних послуг».

Участь у семінарі взяли ГО «Центр політико-правових реформ» (м. Київ) та «Центр досліджень місцевого самоврядування» (м. Львів), представники центрів надання адміністративних послуг районів та міст області, об'єднаних територіальних громад, а також установ, які є суб'єктами надання адміністративних послуг.

Під час обговорення директор департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації Олексій Шатило зазначив, що семінар організовано у зв'язку з введенням в дію в поточному році нових законодавчих актів, які стосуються децентралізації повноважень з надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації.

У зв'язку з цим надзвичайно важливим є обговорення практичних питань роботи ЦНАПів, обмін досвідом та шляхи вдосконалення їх роботи.

Своїм досвідом із присутніми поділидись заступник голови правління Центру досліджень місцевого самоврядування Ігор Бригілевич, заступник голови правління Центру політико-правових реформ Віктор Тимощук, радник Луцького міського голови Роман Матвійчук та директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» м. Луцьк Лариса Карпик.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Для ФК «Тернопіль» буде ...

КОМЕНТАРІ