В Житомирській області студентка ЖДТУ здобувала освіту в університеті Чехії

В Житомирській області студентка ЖДТУ здобувала освіту в університеті Чехії

03.07.16 12:37 0 480
Студентка 5 курсу факультету обліку і фінансів Житомирського державного технологічного університету Максимчук Марина з 7 березня по 30 червня навчалася в University of South Bohemia в м. Чеське Будейовіце Чехії на Економічному факультеті у рамках програми «Erasmus».

«Чеське Будейовіце невеличке за розміром, населення складає менше 100 тисяч осіб. Проблематичним є те, що загалом чехи не розмовляють англійською мовою. Проте можна сміливо питати дорогу в чехів українською, бо наші мови дуже схожі», зазначила Марина.

Після повернення у Житомир вона поділилася враженнями від закордонної освіти: «Навчання у нас проводилося англійською мовою, і так, як це була моя перша поїздка за кордон, то знадобився певний час для адаптації до іноземної мови, валюти, середовища, – Заняття проводились і о 10 годину ранку, і 0 17 годині. Електронні матеріали та домашнє завдання до предметів були розміщені на так званому «Стагі» – внутрішньому веб-сайті університету».

«Моє найулюбленіше місце – університетська бібліотека. Там можна знайти всі необхідні книги для навчання. Також є вільний доступ до Інтернету», – розповіла Марина.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ