Коростень запрошує туристів: найцікавіші місця з прес-туру.

Коростень запрошує туристів: найцікавіші місця з прес-туру.

03.07.16 17:05 0 543
Найкращі місця Коростеня, які зацікавлять жителів області, показали журналістам вчора, 1 липня, у рамках прес-туру до відомого міста дерунів. Найцікавіші із них пропонуємо до вашої уваги

Отож, якщо ви цікавитеся історією та етнографією, або ж захоплюєтеся археологією, то вас зустріне краєзнавчий музей. Там ви зможете побачити цікаву експозицію зі стародавніх знарядь праці та традиційного українського одягу. Колекція комах та опудал тварин здивує багатством. Знаменитий Коростенський граніт також приверне увагу.

Для любителів мальовничої природи – парк ім. Островського. Фонтан, альтанки, річка, унікальний ландшафт – лише частина того, що можна побачити там.

Хочете відпочити від літньої спеки – варто заглянути до військово-історичного комплексу «Скеля». Там зберігаються унікальні речі від часів Другої світової війни. Також представлені зразки сучасної бойової техніки. До речі, температура повітря в колишньому бункері не підіймається вище 16 градусів.

І насамкінець, для тих хто стомився від міської метушні, відкриваються двері «Вільного села», неподалік Коростеня. Будиночки в старовинному українському стилі, річка, справжня лазня, ліс, мальовничі пейзажі допоможуть розслабитися та відпочити.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучанина судитимуть за ...
Наступна новина: Микола Романюк зустрівся з ...

КОМЕНТАРІ