Микола Романюк зустрівся з лучанами для обговорення питання реконструкції вулиці Лесі Українки

Микола Романюк зустрівся з лучанами для обговорення питання реконструкції вулиці Лесі Українки

03.07.16 17:07 0 658
У поточному році у Луцькій міській раді розроблено проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт вулиці Лесі Українки. Проектом передбачені роботи з влаштування покриття з бруківки, озеленення, встановлення додаткового зовнішнього освітлення та малих архітектурних форм.

З 29 червня розпочалися підготовчі роботи з видалення застарілих зелених насаджень, зняття старої бруківки, ремонту зливової каналізації.

Проте окремі лучани виявили невдоволення стосовно того, що на вулиці Лесі Українки зрізають старі дерева.. Міський голова Микола Романюк та його перший заступник Тарас Яковлев зустрілися з ними для обговорення цього питання. Всі зацікавлені мешканці Луцька мали можливість ознайомитись з проектом реконструкції вулиці Лесі Українки на сайті міської ради. Микола Романюк повідомив, що неодноразово проводилися обговорення даного проекту, до нього було внесено близько 50 пропозицій, які були враховані при його розробці.

Міський голова запропонував присутнім ознайомитись з проектом для того, щоб побачити, що саме планується зробити у ході реконструкції. Так, на вулиці Лесі Українки має бути замінена бруківка, зливова каналізація повинна бути доведена до належного стану, має здійснюватись ремонт фасадів. Микола Романюк пояснив, що зрізають старі дерева, які є аварійними та загрожують руйнуванням будівель, підривають бруківку. На їхньому місці насаджуватимуться нові, висотою 3-4 метри.

В результаті дійшли спільного рішення. Микола Романюк повідомив, що роботи з реконструкції продовжуватимуться — буде замінена бруківка, відремонтована зливова каналізація, будуть облаштовані квітники, лавочки, сквери, фонтан. Що стосується дерев, на місці зрізаних будуть посаджені нові, а старі дерева поки не чіпатимуть, якщо вони не є аварійними.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Коростень запрошує ...
Наступна новина: Чернівці: Суб’єктам ...

КОМЕНТАРІ