Для ФК «Тернопіль» буде створено сучасну футбольну базу

Для ФК «Тернопіль» буде створено сучасну футбольну базу

03.07.16 15:49 0 582
У Тернополі планують створити сучасну футбольну базу для ФК «Тернопіль». Про це розповів міський голова Тернополя, почесний президент муніципального клубу Сергій Надал. Загалом на утримання футбольного клубу «Тернопіль» міська рада разом з меценатами виділяє близько 1,5 млн. грн.

На сьогоднішній день вкладаються також кошти у міський стадіон та клубну інфраструктуру. Команда забезпечена всім необхідним, проводить якісні збори, підписує нових гравців.

« ФК «Тернопіль» - це футбольне обличчя нашого міста, клуб який має достойно представляти Тернопіль у вищих дивізіонах чемпіонату України. У місті розроблена концепція розвитку футбольного клубу на декілька років з перспективою виходу в Прем’єр-Лігу, де основу клубу будуть складати гравці, для яких Тернопіль є рідним містом», - зазначив Сергій Надал.

До слова, футбольне керівництво держави зберегло можливість для ФК «Тернопіль» почати наступний футбольний сезон у Першій Лізі. Відтак, з нового турнірного сезону футболісти ФК «Тернополі» готові радувати тернополян чудовою грою і новими перемогами.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі ...

КОМЕНТАРІ