Чернігів: Оновлений пляж «Золотий берег» офіційно відкрито

Чернігів: Оновлений пляж «Золотий берег» офіційно відкрито

03.07.16 12:23 0 586
1 липня Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступники та керівники структурних підрозділів міської ради взяли участь в урочистому відкритті оновленого міського пляжу «Золотий берег».

На початку заходу для всіх відпочиваючих – дорослих та дітей, працювали різноманітні локації, де проводились концертна програма за участю виконавців та творчих колективів міста, показові виступи волейбольних та футбольних команд, спортивні змагання для стронгменів, для дітей працювали аніматори, проводились «веселі старти».

Міський голова Владислав Атрошенко щиро привітав всіх присутніх та зазначив, що весь комплекс робіт з реконструкції та благоустрою зони пляжу, заміна технічного обладнання, зроблені для громади нашого міста, для забезпечення комфорту та безпеки відпочиваючих. «Відтепер пляж матиме все необхідне для повноцінного цивілізованого відпочинку чернігівців та гостей міста», - сказав Владислав Атрошенко.

Міський голова також вручив відзнаки переможцям спортивних змагань стронгменів, а всім відвідувачам пляжу побажав міцного здоров'я, бадьорості духу, гарного настрою та приємного відпочинку.

Після урочистої частини відбулось продовження концертної програми.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Відеосюжет ТРА «Новий Чернігів»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ