Мешканців Тернопільщини навчать готувати успішні проекти

Мешканців Тернопільщини навчать готувати успішні проекти

03.07.16 19:08 0 569
14-15 линня представників Тернопільської області запршують до участі у семінарі у рамках проекту “Спільні дії – загальні переваги”у м. Рівне. Його проводять з метою поширення успішних польських та українських практик у сфері регіонального розвитку та підвищення компетенції у питаннях роботи з Державним фондом регіонального розвитку.

До участі запрошують команди, що складаються з 1-2 представників органів місцевого самоврядування і місцевих органів державної влади та 1-2 представників громадських організацій.

У заявці на участь команда повинна коротко описати ідею проекту місцевого/регіонального розвитку, який міг би бути реалізований у партнерстві установ та організацій, що входять до складу команди.

На основі поданих заявок від претендентів буде відібрано від 4 до 8 команд загальною чисельністю 16 учасників, які візьмуть участь у навчальних семінарах.

I семінар (14-15 липня 2016 року) буде присвячений:

- досвіду діяльності структурних фондів ЄС у Польщі;

- досвіду діяльності Державного фонду регіонального розвитку;

- питанням налагодження міжсекторної комунікації “влада-громадськість”.

II i III семінари (вересень-жовтень 2016 року) будуть присвячені навчанню зі створення партнерських проектів, передусім – до Державного фонду регіонального розвитку. Крім того, під час семінарів відбудуться відеоконференції, метою яких є презентація польського досвіду реалізації партнерських проектів у форматі “влада-громадськість” та налагодження партнерства для подальшої підготовки спільних транскордонних проектів програми Польща-Білорусія-Україна.

Організаторами забезпечується проживання та харчування учасників проекту, доїзд здійснюється за кошти учасників.

Для участі у семінарах необхідно до 08 липня 2016 року надіслати заповнену заявку на електронну адресу: klichuksv@ukr.net.

З детальнішою інформацією щодо даного проекту можна дізнатися у додатках, а також у контактної особи Клічука Святослава за тел.: (096) 006-89-23.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Житомирщині за оренду ...
Наступна новина: 33 жительки Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ