У Рівненській області взято під варту начальника управління районної державної адміністрації

У Рівненській області взято під варту начальника управління районної державної адміністрації

03.07.16 17:52 0 520
Прокурор Рівненської області Анатолій Ковальчук повідомив про підозру начальнику управління однієї із районних державних адміністрацій, який до того ж є депутатом районної ради, у вчиненні ним кримінального правопорушення, що передбачене ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище).

За клопотанням слідчого, погодженого прокуратурою Рівненської області, стосовно підозрюваного судом 01.07.2016 обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з альтернативою внесення застави в сумі 150 розмірів мінімальної заробітної плати.

Нагадаємо, 29.06.2016 працівники прокуратури Рівненської області спільно із співробітниками управління Служби безпеки України в Рівненській області викрили службовця органу місцевої влади під час одержання неправомірної вигоди в сумі 3250 дол США. Саме за таку «винагороду» останній пообіцяв сприяти виділенню приватному підприємству земель агропромислового призначення у користування.

На даний час слідчі Служби безпеки України за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області продовжують слідчі дії у даному кримінальному провадженні.

Вирішується питання про відсторонення службовця від займаної посади.

Прес-служба прокуратури Рівненської області Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Луцьк: «Схід культури» - ...

КОМЕНТАРІ