В Тернополі сергій Надал привітав випускників ТНТУ із отриманням дипломів

В Тернополі сергій Надал привітав випускників ТНТУ із отриманням дипломів

06.07.16 13:20 0 581
Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь в урочистостях присвячених випуску бакалаврів, спеціалістів і магістрів Тернопільського національного технічного університету. Вітаючи випускників очільник Тернополя зауважив, що студенти Технічного університету – це лідери громадського та суспільного життя міста, вони були активними учасниками Революції Гідності у Києві та Тернополі, зараз активно допомагають українській армії та добровольчим батальйонам.

«Ви наша надія та наші сподівання на найкращу долю для України. Саме Ви повинні вести НОВУ Україну у європейське майбутнє. У всьому світі технічна галузь рухається на декілька кроків вперед всіх наук. Тому Ви маєте бути надсучасними, креативними, використовувати свої знання та потенціал, знання та вміння для розвитку та процвітання нашої Батьківщини, – зазначив Сергій Надал. – Бажаю Вам здоров’я, впертості, впевненості. Нехай збуваються всі ваші самі амбітні плани і задуми. Всім нам миру, спокою і великих Божих ласк!».

На завершення міський голова додав, що у ХХІ столітті Національний технічний університет знаний, як провідний освітній центр з підготовки інженерних кадрів, науковий та культурний центр Галичини, Поділля, Волині та Буковини. — це єдиний в області технічний вищий заклад освіти, який забезпечує підготовку фахівців всіх освітньо-кваліфікаційних рівнів, докторів та кандидатів наук для регіону, що охоплює, окрім Тернопільської, Чернівецьку, Івано-Франківську, Хмельницьку та Рівненську області.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ