Юрій Луценко: Новий прокурор Рівненської області повинен зробити з прокуратури – прокуратуру,яка стоїть на сторожі законів,а не сторожі бандитів,які грабують країну

Юрій Луценко: Новий прокурор Рівненської області повинен зробити з прокуратури – прокуратуру,яка стоїть на сторожі законів,а не сторожі бандитів,які грабують країну

06.07.16 18:53 0 509
В понеділок, 4 липня, перебуваючи у місті Рівному, Генеральний прокурор України Юрій Луценко повідомив, що прокурор Рівненської області буде відсторонений від займаної посади, а на його місце буде призначений тимчасово виконуючий обов'язки.

«Також з великою впевненістю можна сказати, що незабаром в області буде тотально новий склад прокуратури», - наголосив Юрій Луценко. Відповідаючи на питання журналістів щодо кандидатури майбутнього очільника прокуратури області, Юрій Луценко повідомив, що це має бути людина з поза меж області. «Людина, яка не обтяжена ні корупційними, ні бізнесовими, ні кумівськими, ні навіть подружніми зв'язками із Рівненською областю», - сказав він. «На жаль, ситуація з бурштином склалася така, що ми змушені прислати сюди людину – «термінатора», який зможе зупинити співпрацю бандитів з правоохоронними органами, які наразі відрізняються тільки одним: одні ходять в мундирах, інші – без них», - додав Юрій Луценко.

Генеральний прокурор наголосив, що його основним завданням буде «зробити з прокуратури – прокуратуру, яка стоїть на сторожі законів, а не сторожі бандитів, які грабують країну».

Управління зв'язків з громадськістю та ЗМІ

Генеральної прокуратури України

http://www.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_c=view&_t=rec&id=188295 Tweet
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ