Чернівці: Створено комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

Чернівці: Створено комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам

06.07.16 10:55 0 567
Положення про комісію з питань призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам та її склад затверджено рішенням виконавчого комітету міської ради від 29.06.2016. Дана комісія є постійно діючим органом виконавчого комітету Чернівецької міської ради щодо вирішення питань призначення (відновлення) або відмови у призначенні (відновленні) соціальних виплат.

До складу Комісії входять працівники департаменту праці та соціального захисту населення Чернівецької міської ради, Головного управління Пенсійного фонду в чернівецькій області, Виконавчої дирекції обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасовою втратою працездатності, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Чернівецькій області, Чернівецького міського центру зайнятості. У разі необхідності можуть залучатися працівники інших органів і служб.

Головою комісії з питань надання призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо-переміщеним особам, призначено заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Паскаря Олександра Євгеновича.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У дитячому садочку №26 ...

КОМЕНТАРІ