В Тернополі сергій Надал оглянув стан проведення капітального ремонту двору на вул. 15 Квітня

В Тернополі сергій Надал оглянув стан проведення капітального ремонту двору на вул. 15 Квітня

06.07.16 14:22 0 482
5 липня міський голова Сергій Надал під час ранкового об’їзду міста побував у дворі на вул. 15 Квітня, 4, де триває капітальний ремонт. Він поспілкувався із мешканцями будинку та оглянув стан проведення ремонтних робіт.

«У цьому дворі, за бажанням мешканців, було розширено проїжджу частину, облаштовано тротуари та пандуси до під’їздів, де проживають люди з обмеженими фізичними можливостями, окрім того зроблені понижені бордюри при входах у під’їзди. Наразі роботи ще тривають, зокрема працівники повинні провести роботи з облаштування відмостки, доопрацювати місця для паркування транспорту, - розповідає очільник Тернополя. - Зазначу, що раніше у цьому будинку був встановлений дитячий майданчик та відремонтовані входи у під’їзди».

У Тернополі цього року уже завершено ремонт 21 прибудинкової території із запланованих сорока. Ремонтні роботи на інших прибудинкових територіях будуть тривати, за сприятливих погодних умов, до осені, а при перевиконанні бюджету кількість відремонтованих дворів буде збільшена.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Чернігів: Закупівля містом ...

КОМЕНТАРІ