Житомирщина: громадськість підтримує кандидатуру Олександра Ходаківського на посаду керівника Держгеокадастру в області.

Житомирщина: громадськість підтримує кандидатуру Олександра Ходаківського на посаду керівника Держгеокадастру в області.

06.07.16 10:26 0 593
5 липня, у Житомирі відбулися громадські обговорення призначення в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області Олександра Ходаківського.

В обговоренні взяли участь представники громадської ради при ОДА, учасники АТО, громадські організації.

Олександр Ходаківський працював в управлінні Держгеокадастру в області з 2008 року. Саме такою була вимога громадськості до нового керівника – аби той був жителем Житомирщини та фахівцем у своїй справі.

На Олександра Ходаківського було покладено виконання обов'язків начальника управління 22 червня цього року наказом Держгеокадастру України.

громадськість цікавили питання професійності новопризначеного в.о. керівника, відповідальності, ставлення до роботи, його моральної сторони та пріоритетів у роботі.

Олександр Ходаківський наголосив, що на його основним завданням є розглянути усі звернення громадян до управління, які накопичилися. Пріоритет надаватиметься учасникам АТО. Пропрацювавши тиждень без вихідних, робітники управління змогли опрацювати близько півтисячі заяв, – підкреслив в.о. начальника управління.

За результатами обговорення громадськість підтримала кандидатуру Олександра Ходаківського на посаду начальника Головного управління Держгеокадастру в Житомирській області за умови, що при управлінні буде створений наглядовий орган за участю громадськості, аби контролювати роботу та не допустити помилок минулих керівників.

Довідково:

Ходаківський Олександр Олександрович народився 24 квітня 1986 року в м. Коростені Житомирської області.

Не одружений. Дітей не має.

Освіта:

Житомирський технікум землевпорядкування (2001-2005рр.), спеціальність – «Землевпорядкування», кваліфікація – землевпорядник.

Львівський національний аграрний університет (2005-2010рр.), спеціальність – «Інженер-Землевпорядник», кваліфікація — спеціаліст землевпорядкування та кадастру.

Трудова діяльність:

2006 – 2008рр. – Полонський районний відділ земельних ресурсів Хмельницької області, м. Хмельницький, спеціаліст відділу.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ