Степан Барна: "Маємо підтримати наших місцевих виробників"

Степан Барна: "Маємо підтримати наших місцевих виробників"

06.07.16 15:57 0 591
Степан Барна, голова ОДА, звернувся до голів райдержадміністрацій з проханням залучати місцевих виробників під час реалізації проектів, які фінансуються за рахунок Державного фонду регіонального розвитку.

«Гроші, які приходять в область, мають тут і залишатися. Керівники на місцях мають бути зацікавлені, щоб забезпечити роботою насамперед місцевих виробників. Крім того, тоді податки йтимуть у місцеві бюджети. Ми маємо допомагати одні одним, а не сусідам. Якщо будуємо, то закупляти будматеріали, обладнання потрібно в Тернопільській області. Я переконаний, що у нас є широкий асортимент продукції високої якості за доступними цінами!», - зазначив голова ОДА під час відеонаради з головами РДА.

Нагадаємо, у 2015-му році Тернопільська область отримала 98 млн. 610 тис. гривень Державного фонду регіонального розвитку для реалізації 39 проектів. З них 9 - в галузі освіти; 3- в галузі охорони здоров'я; 3- у сфері культури; 2- у галузі соціального захисту; 1- в галузі спорту; 4- енергозбереження у сфері теплопостачання; 2- паливних у закладах соціального захисту; 15- у сфері житлово-комунального господарства. У 2016 році Тернопільщина подала 59 проектів на фінансування з Державного фонду регіонального розвитку.

На фото: ПАТ «Тернопільський кар`єр».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ