На Вінничині козятинщину з робочим візитом відвідав заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник (+фото)

На Вінничині козятинщину з робочим візитом відвідав заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник (+фото)

06.07.16 10:40 0 562
5 липня, заступник голови Вінницької облдержадміністрації Василь Броварник відвідав Козятинський район і провів робочу зустріч з головою Козятинської райдержадміністрації Олегом Оркушею та Козятинським міським головою Олександром Пузирем.

Основними питаннями, що розглядались під час зустрічі були комунальні питання: підготовка до опалювального сезону та стан сміттєзвалищ.

У м.Козятині змінився теплопостачальник (у тендері перемогло ТОВ «Центральні теплові мережі»), а від роботи підприємства залежатиме теплозабезпечення не тільки міських, але й деяких районних медичних, освітніх, культурних закладів, адмінустанов. Василь Броварник наголосив, що влада має забезпечити належну підготовку та своєчасний початок опалювального сезону.

Також посадовець акцентував увагу на стані сміттєзвалищ. «На часі – впровадження роздільного збирання сміття, сортування відходів на органічні та неорганічні, з їх подальшою переробкою» - підкреслив заступник голови ОДА.

За наслідками зустрічі Василь Броварник рекомендував міській та районній владі провести спільну нараду, на якій розробити оптимальні шляхи вирішення порушених проблем.



Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ