На Вінниччині зафіксували близько 30 порушень правил рибальства

На Вінниччині зафіксували близько 30 порушень правил рибальства

06.07.16 19:56 0 513
На Вінниччині в ході проведення заходів з охорони рибних запасів та інших водних живих ресурсів водойм Вінницької області в червні викрили 29 порушень правил рибальства.

Про повідомили у прес-службі "Вінницярибохорона".

Серед зафіксованих порушень: 12 пов'язаних з використанням заборонених сітних знарядь лову, сітних ловушок і колючих знарядь; 15 стосовно любительського лову та 1 порушеня пов'язане з незаконним продажем риби на ринках.

Так, було складено 1 безгосподарський акт щодо виявлення безгосподарських сіток на водоймах Вінницької області. За актами вилучення безхазяйного майна виявлено 2 безхазяйних знаряддя лову.

Також було затримано 3 порушників правил рибальства, які нанесли збитки рибному господарству на суму 5262 грн.

Здійснюючи заходи щодо заборони незаконного продажу водних живих ресурсів інспекторами управління було проведено перевірки на ринках міст Вінницької області та м. Вінниці, в результаті яких було викрито одне порушеня порядку продажу риби та виявлено у порушника один кілограм риби, яка незаконно реалізовувалась.

По 13 справам матеріали були направлені в районні суди для вирішення питання про притягнення порушників до адміністративної відповідальності за скоєні правопорушення.

Управлінням в цей період було розглянуто 15 справ про порушення правил рибальства при цьому, до 13 порушників застосовано штрафи на загальну суму 1244 грн.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: працівники ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ