Прокуратурою Вінницької області розпочато досудове розслідування за фактом незаконного зберігання поліцейським зброї та патронів

Прокуратурою Вінницької області розпочато досудове розслідування за фактом незаконного зберігання поліцейським зброї та патронів

07.07.16 15:49 0 521
Прокуратурою області спільно з працівниками управління внутрішньої безпеки у Вінницькій області Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України 05.07.2016 проведено огляд домоволодіння рядового батальйону особливого призначення «Вінниця» Головного управління Національної поліції у Вінницькій області в с. Корделівка Калинівського району Вінницької області.

За результатами проведених слідчих дій встановлено, що дана службова особа зберігала без передбаченого законом дозволу карабін марки «Форт-207»; 840 патронів калібрів 7,62, 12,7 та 9 мм; 5 магазинів до різного виду зброї.

За даним фактом прокуратурою області розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України.

На даний час призначено судово-балістичну експертизу, проводиться ряд невідкладних слідчих (розшукових) дій, спрямованих на встановлення всіх об’єктивних обставин кримінального правопорушення, за наслідками яких буде вирішуватись питання щодо повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Покарання за вказане кримінальне правопорушення передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Авто на свадьбу: где лучше ...

КОМЕНТАРІ