В Луцьку у Пенсійному фонді відбулось навчання для працівників

В Луцьку у Пенсійному фонді відбулось навчання для працівників

07.07.16 09:51 0 550
5 липня на базі Луцького об'єднаного управління Пенсійного фонду України Волинської області відбулось навчання по запровадженню Централізованої підсистеми призначення та виплати пенсії з 1 серпня 2016 року.

Зазначили, що ця система дозволить отримувати послуги у будь-якому територіальному управлінні Пенсійного фонду України незалежно від місця реєстрації пенсіонера, забезпечить автоматизацію функціональних процесів, унеможливить переплати і дублювання виплат, дозволить надійно захистити персональні дані.

Під час навчання йшлось про правове регулювання системи централізованого призначення і виплати пенсій, організацію роботи по обслуговуванню громадян у нових умовах та призначення пенсії з використанням централізованої підсистеми.

По завершенню навчання проведено практичне заняття для спеціалістів, відповідальних за впровадження централізованої підсистеми призначення та виплати пенсії, а саме спеціалістів відділів обслуговування громадян в м. Луцьку та Луцькому районі та спеціалістів відділів з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій в м. Луцьку та Луцькому районі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівецькому клубі ...
Наступна новина: На Вінниччині буде створено ...

КОМЕНТАРІ