У Житомирі обирають начальників бюро правової допомоги

У Житомирі обирають начальників бюро правової допомоги

07.07.16 12:56 0 534
З 4 липня у всіх регіонах України розпочалися інтерв'ювання претендентів на посади керівників бюро правової допомоги. Наразі конкурсна комісія у Житомирі провела інтерв'ю вже близько з 20-а претендентами із 106-и запрошених.

Інтерв'ювання претендентів проходить в приміщенні Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Житомирській області.

Нагадаємо, що в області наразі працює 4 таких Центри.

До конкурсної комісії входить 14 членів, серед яких регіональні керівники системи безоплатної правової допомоги, адвокати, головний спеціаліст відділу взаємодії з правоохоронними органами та правозахисними організаціями Координаційного центру з надання правової допомоги Марина Магомедова.

Близько 2/3 складу кожної з комісій є представниками громадських організацій, які зазначають, що настільки відкритого відбору претендентів ще не зустрічали. А сама процедура інтерв`ювання не схожа на екзамен.

У конкурсі беруть участь як досвідчені юристи, так і зовсім молоді люди – випускники профільних навчальних закладів зі ступенем не нижче бакалавра.

Методологічна та організаційна підтримка проведення конкурсу здійснюється українсько-канадським проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

Відповідно до порядку проведення конкурсу інтерв'ю триватимуть у регіонах до 15 липня включно.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Програма ...
Наступна новина: Житомирщина: жителі області ...

КОМЕНТАРІ