проведено навчально-методичні збори з майстрами баз газодимозахисної служби ДСНС Рівненщини

проведено навчально-методичні збори з майстрами баз газодимозахисної служби ДСНС Рівненщини

07.07.16 17:57 0 516
06 липня в Рівному на базі 2-ї державної пожежно-рятувальної частини відбулися навчально-методичні збори з майстрами баз газодимозахисної служби ДСНС Рівненщини.

В ході занять майстрам баз ГДЗС було роз’яснено основні вимоги керівних документів, що регламентують організацію роботи газодимозахисної служби, обговорено проблемні питання щодо обслуговування засобів індивідуального захисту органів дихання, зору, компресорного обладнання тощо. Під час зборів фахівці Головного управління ДСНС не мало уваги приділили питанню дотриманню безпеки праці при роботі з обладнанням, що працює під високим тиском.

«Дані заняття дуже важливі для підвищення професійної майстерності, збереження життя та здоров’я особового складу підрозділів оперативно-рятувальної служби цивільного захисту, адже основним завданням газодимозахисної служби є забезпечення безперервної роботи газодимозахисників у загазованих і задимлених середовищах з метою проведення розвідки під час гасіння пожеж, ліквідації надзвичайних ситуацій та їх наслідків, рятування людей і евакуації матеріальних цінностей», - зазначив начальник газодимозахисної служби Рівненської області підполковник служби цивільного захисту Сергій Брикса.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Майже 200 молодих та ...

КОМЕНТАРІ