На Вінниччині відбулась військово-патріотична акція «Я захищу Україну» (+фото)

На Вінниччині відбулась військово-патріотична акція «Я захищу Україну» (+фото)

07.07.16 15:21 0 561
Нещодавно у Вінниці на набережній біля фонтану «Рошен» протягом чотирьох годин проходила військово-патріотична акція «Я захищу Україну». Так працівники військкоматів спільно з діючими військовими популяризували військову службу за контрактом та заохочували містян поповнювати ряди армії.

« проходить військово-патріотична акція «Я захищу Україну», спрямована на популяризацію військової служби за контрактом. Тут на набережній представлені різні роди військ - Національна гвардія, Повітряні сили, Військово-морські сили та учасники АТО. Крім того, військкомат презентує два зразки зброї, і кожен охочий може підійти розібрати й скласти автомати. Презентовані рекламні стенди, де можна ознайомитися з потрібною інформацією», ? зазначив офіцер відділу укомплектування та призову обласного військкомату Володимир Дозорець.

За його словами, на липень Вінниччині дали планове завдання ? відправити на контрактну службу 340 осіб.

«Оскільки ми не виконали планове завдання за другий квартал, то тепер нам треба відправити 434 солдати до навчальних центрів ЗСУ. У другому кварталі до військових центрів направлено 586 осіб, або 86%. Найбільшу кількість контрактників відправила Вінниця. В нас вісім районів виконали планове завдання на 100%, зокрема Піщанський, Барський, Гайсинський, Вінницький, Крижопільський райони і м. Вінниця», ? наголосив Володимир Дозорець.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ