До Житомира прибули учасники велотуру для підтримки дітей-сиріт

До Житомира прибули учасники велотуру для підтримки дітей-сиріт

08.07.16 19:39 0 521
5 липня розпочався черговий етап навколосвітнього велотуру за Україну та світ без сиріт, започаткований у 2011 році Альянсом «Україна без сиріт» з метою популяризації усиновлення та допомоги знедоленим дітям.

6 липня, велотур рушив Житомирщиною. У ньому взяли участь прийомні діти зі своїми сім'ями, усиновителі, вихованці та випускники інтернатів, представники громадських та благодійних організацій, а також просто небайдужі.

Мета велотуру – закликати владу взаємодіяти з громадськістю та привернути увагу до проблем українських дітей-сиріт.

Заступник начальника служби у справах дітей Житомирської облдержадміністрації Наталія Пилипчук наголосила, що на сьогоднішній день в області 3200 дітей перебувають в інтернатних закладах, з яких 266 мають статус сиріт.

Вже завтра, 7 липня, учасники велотуру поїдуть до Новоград-Волинського, а звідти 8 липня продовжать акцію до м. Рівне.

О 18.30 на майдані Корольова відбудеться концерт на підтримку навколосвітнього велотуру за Україну та світ без сиріт за участю переможця телепроекту «Голос країни» Антона Копитіна та танцювального колективу Tour De Force.

Запрошуємо всіх бажаючих відвідати захід.

Довідково. Велотур відбувається за участі та підтримки Уповноваженого Президента з прав дитини Миколи Кулеби. Учасники велотуру стартували з м. Київ і проїдуть через 4 українських міста та області відповідно: Житомир, Рівне, Луцьк, Львів. Крім України, учасники велотуру проїдуть через Польщу, Литву, Естонію, Фінляндію, Швецію, Норвегію, Данію та Німеччину.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Простерилізуй ...
Наступна новина: Луцьк: на Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ