На Вінничині через центри надання адміністративних послуг зареєструвати громадське об’єднання стане можливим з 1 серпня (+фото)

На Вінничині через центри надання адміністративних послуг зареєструвати громадське об’єднання стане можливим з 1 серпня (+фото)

08.07.16 10:13 0 561
З метою запровадження надання послуг з державної реєстрації громадських формувань через Центри надання адміністративних послуг області 06 липня 2016 року відбувся навчальний вебінар для адміністраторів Центрів надання адміністративних послуг Вінницької області. Вебінар було проведено головним територіальним управлінням юстиції спільно з Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації за допомогою відеоконференцзв'язку програмного забезпечення Мінюсту України TrueConf на базі відділів державної виконавчої служби районів.

Наказом Міністерства юстиції України від 09.02.2016 №359/5 затверджено Порядок державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань, що не мають статусу юридичної особи, розділом ІІІ якого врегульовано особливості проведення державної реєстрації громадських формувань через фронт-офіси (центри надання адміністративних послуг).

Саме темі взаємодії територіального органу юстиції та ЦНАПів при проведенні державної реєстрації громадських формувань був присвячений вебінар. Головна мета- це недопущення порушення конституційного права осіб на об'єднання, своєчасного та якісного надання адміністративних послуг у сфері державної реєстрації громадських формувань для заявників, які проживають в районах області.







Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: «Подільська агенція ...

КОМЕНТАРІ