На Вінничині у Мурованих Курилівцях вісім родин отримали ключі від нових помешкань (+фото)

На Вінничині у Мурованих Курилівцях вісім родин отримали ключі від нових помешкань (+фото)

08.07.16 11:01 0 585
6 липня, для восьми сімей з Мурованих Куриловець мрія про власне житло стала реальністю. Саме в цей день у селищі урочисто введено в експлуатацію 8-квартирний житловий будинок, зведений у рамках програми «Доступне житло».

Привітати новоселів з радісною подією та вручити ключі від нових помешкань до Мурованих Куриловець завітали голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова обласної Ради Анатолій Олійник, голова комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» Володимир Бабошин, керівники району та селища.

«В дуже непростий час ми живемо, і важко переоцінити ту велику роль, яка відводиться цій події, - зазначив у вітальному слові голова облдержадміністрації Валерій Коровій. - Адже ми не просто вводимо в експлуатацію будинок, а показуємо, що в той час, коли в країні йде війна, ми рухаємося вперед, будуємо, даємо надію, робимо речі, які на дуже потрібні. І ми все повинні зробити для того, щоб повірити у власну спроможність будувати житло, створювати робочі місця, народжувати та виховувати дітей».

З нагоди свята звернувся до новоселів і голова обласної Ради Анатолій Олійник, наголосивши, що за наявності довіри до влади, громада та влада у співпраці здатні творити великі справи.

Зі щирими побажаннями добра, достатку та злагоди керівники області вручили власникам квартир ключі від помешкань та, перерізавши на знак відкриття будинку символічну стрічку, разом зі щасливими родинами оглянули збудоване приміщення.

За словами голови Мурованокуриловецької РДА Сергія Ладана, зведення будинку було розпочате у 2013 році та згодом роботи призупинилися. Торік процес будівництва знову активізувався, і вже є плани щодо зведення у селищі ще одного житлового будинку – на 16 квартир.

Голова ж комунальної організації «Обласний фонд сприяння інвестиціям та будівництву» Володимир Бабошин відзначив, що за програмою «Доступне житло» подібне будівництво ведеться у 12 районах області, і ці об'єкти починають поступово вводитися в експлуатацію. «Вже відкрито будинок у Томашполі, – в Мурованих Курилівцях, на виході – Тростянець. Це найкраще спонукання до дій – показувати, що програма дійсно працює. При довірі людей та підтримці влади будемо завершувати розпочаті та виконувати нові об'єкти», - зауважив Володимир Бабошин.



























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Народний Майдан ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ