Команда міста Луцька стала чемпіоном України з пляжного гандболу

Команда міста Луцька стала чемпіоном України з пляжного гандболу

08.07.16 15:18 0 549
З 1-го по 5-те липня в м. Южному десять команд з восьми регіонів України вели боротьбу за медалі чемпіонату України з пляжного гандболу. Для національної збірної з пляжного гандболу ці змагання стали основним етапом підготовки до чемпіонату світу в Угорщині, натомість гравці юнацької збірної (2000 р.н. та молодші) перевіряли свої сили перед чемпіонатом Європи, що пройде в Португалії.

Команди були розподілені на дві групи. У групі А змагались команди: «Портовик», «Томашпіль», «Полтава», «Харків» та «Южне-1». Команда міста Луцька виступала у групі В разом з командами: «Тернопіль», «Нововолинськ», «Львів» та «Южне-2».

Здобувши перемоги над усіма суперниками, луцькі спортсмени посіли перше місце в групі і продовжили боротьбу за медалі.

В 1/4 фіналу команда м. Луцька з рахунком 2:0 переграла команду «Томашпіль», а в 1/2 фіналу команду з міста Полтава.

У фіналі наші гандболісти зустрілися з земляками, командою з міста гірників «Нововолинськ» і в запеклій боротьбі здобули перемогу з рахунком 2:1, а з нею і звання чемпіонів чемпіонату України з пляжного гандболу 2016 року.

Друге місце у команди з міста гірників, а бронзовим призером стала команда господарів - «Южний-1».

На урочистому закритті змагань президент Одеської областної Федерації гандболу Сергій Гриневецький подякував спортсменам за участь в чемпіонаті і вручив кубки та медалі призерам.

По закінченню змагань головні тренери юнацької та чоловічої збірної оголосили списки юнацьких та чоловічих збірних команд України. Приємно відзначити, що до складу головної національної чоловічої збірної команди потрапили троє лучан, а саме: Юрій Шамрило, Владислав Паровінчак та Микола Шнит, які братимуть участь в чемпіонаті світу в Угорщині.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренера Ростислава Ланевича з успішним виступом та зичимо нових перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Обов’язки прокурора ...
Наступна новина: Степан Барна вручив дипломи ...

КОМЕНТАРІ