Луцьк: на Житомирщині обмінювалися досвідом кращих практик місцевого самоврядування

Луцьк: на Житомирщині обмінювалися досвідом кращих практик місцевого самоврядування

08.07.16 19:53 0 611
5-6 липня цього року у м. Житомир відбувся семінар з обміну досвідом «Кращі практики місцевого самоврядування у сфері співробітництва громад: Практичні результати і вигоди», у якому взяв участь директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Олександр Озінович.

Відповідний захід був організований Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України у співпраці з Програмою Ради Європи «Децентралізація і територіальна консолідація в Україні» за сприяння Житомирської обласної ради та Новоборівської селищної ради Володарсько-Волинського району Житомирської області.

Основною темою семінару було обговорення питання реформи місцевого самоврядування та територіальної організації влади – від концепції до побудови спроможної громади.

Семінар, що проводився на Житомирщині, зібрав понад 80 учасників з усіх регіонів України.

В процесі роботи відбувалися презентації кращих практик місцевого самоврядування зі всієї України, піднімалися питання співпраці територіальних громад, а також на реальних прикладах демонструвалися результати такої співпраці.

Департамент економічної політики

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До Житомира прибули ...
Наступна новина: Чернівці: У міській раді ...

КОМЕНТАРІ