Чернівці: У міській раді презентували збірник “Влада та управління”

Чернівці: У міській раді презентували збірник “Влада та управління”

08.07.16 20:10 0 602
Презентація збірника наукових праць “Влада та управління” відбулося 7 липня, у міській раді. Представляли працю Чернівецький міський голова, голова оргкомітету Муніципальних читань ім. А.Кохановського Олексій Каспрук, співголови наукової редколегії – доктор політичних наук, професор Анатолій Круглашов, кандидат наук із державного управління Микола Ярмистий та кандидат історичних наук, доцент Сергій Гакман.

“Для Чернівців історично важливою темою є розвиток місцевого самоврядування, – зазначив міський голова Олексій Каспрук. – Тому Муніципальні слухання набувають ваги, адже під час цієї конференції обговорюються проблеми та перспективи місцевого самоврядування, децентралізації. Нашим завданням є проведення наступних читань на високому рівні”.

Також Олексій Каспрук привітав Сергія Гакмана із Днем народження та вручив науковцю Грамоту Чернівецького міського голови та пам'ятні подарунки.

До видання увійшли наукові статті, написані на основі доповідей та повідомлень, виголошених 18 листопада 2015 року на ІІ Міжнародній науковій конференції “Муніципальні читання імені Антона Кохановського”.

Матеріали збірника висвітлюють сучасні теоретичні та науково-практичні підходи до проблем місцевого самоврядування, містять погляди та результати наукових досліджень із проблематики державного управління, місцевого самоврядування, державної служби (зокрема в їх історичній ретроспективі). У збірнику розкриваються актуальні питання децентралізації влади, соціально-економічного розвитку, етнонаціональних та міграційних процесів в нашому регіоні та Україні в цілому, а також розглядається зарубіжний досвід муніципального управління, здійснення його реформування в європейських країнах.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: на Житомирщині ...
Наступна новина: Тернопільщина розвиває ...

КОМЕНТАРІ