На Тернопіллі степан Барна відзначив високу активність Золотниківської громади

На Тернопіллі степан Барна відзначив високу активність Золотниківської громади

08.07.16 08:37 0 580
З робочою поїздкою голова обласної державної адміністрації Степан Барна відвідав Золотниківську об`єднану територіальну громаду. Це – одна з найбільших громад в області. До неї входить 21 населений пункт, населення – понад 8 тисяч осіб. Цього року громада отримає 8,5 млн. грн субвенції з державного бюджету. В першу чергу кошти планують спрямувати на покращення якості питної води.

На заміну даху в головному корпусі та спортзалі місцевої школи буде спрямовано 2 млн. грн.. Також у планах – покращення умов в дитячих садочках навколишніх сіл. Окрім того, хочуть встановити твердопаливні котли у Вишнівчицькій, Бенівській та Бурканівській школах. На переконання Голова ОДА, Золотниківська громада є однією з найактивніших, вона має потужний потенціал для розвитку.

Окрім того, у рамках робочого візиту на Теребовлянщину очільник області відвідав місцеву пожежну частину, а у с.Соколів ТОВ «Захід агропродукт», де ознайомився з виробничою діяльністю птахофабрики.

У підсумку Степан Барна відзначив високу активність Золотниківської об'єднаної територіальної громади.

«Ефективність роботи команди достатньо висока. Перевиконання бюджету становить 180% і це дає можливість говорити про наповнення бюджету за рахунок місцевих коштів. Я переконаний, що ця громада має досить серйозні перспективи», — підкреслив голова Тернопільської ОДА.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: допоможемо ...
Наступна новина: На Вінничині ...

КОМЕНТАРІ