Тернопільщина розвиває сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи

Тернопільщина розвиває сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи

08.07.16 20:25 0 682
У рамках Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” 5 липня у Збаразькому замку відбувся семінар на тему “Сільськогосподарські обслуговуючі кооперативи – перспективи розвитку”. У ньому взяли представники сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів, а також координатори обласних ресурсних центрів громад Волинської, Сумської, Тернопільської та Хмельницької областей.

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Іван Крисак відзначив успішність впровадження економічного компоненту Проекту на території Тернопільської області, а саме створення сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів.

Саме активна позиція територіальних громад області, за підтримки Проекту ЄС/ПРООН “Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” та органів влади, дозволяє вирішити нагальні соціально-економічні проблеми в області. Активна участь громад Тернопільщини у Проекті дає змогу не лише вирішувати нагальні соціально-економічні проблеми, але й є прикладом ефективної співпраці громади, влади, бізнес-структур, міжнародних донорів.

Іван Крисак подякував усім учасникам реалізації Проекту за ефективну проведену роботу та наголосив, що обласна державна адміністрація й надалі вживатиме заходів з метою залучення додаткових грантових ресурсів для впровадження інвестиційних проектів на території регіону.

У рамках семінару підведено підсумки впровадження економічного компоненту Проекту та діяльності сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів на території області.

Учасники семінару відвідали техніко-інформаційний центр та виробничі потужності сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Дари Ланів» в с. Колосова Кременецького району та оглянули поля з висадженою малиною та взяли участь у офіційному відкритті виробничого цеху по виготовленню паливних брикетів СОК «Кринички» в с. Котів Бережанського району.

Окрім цього, в рамках семінару організовано виставку продукції

сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів області.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: У міській раді ...
Наступна новина: Вінничина: «Суспільні ...

КОМЕНТАРІ