У Рівненській області рятувальники спільно зі службами цивільного захисту району провели тактико-спеціальні навчання

У Рівненській області рятувальники спільно зі службами цивільного захисту району провели тактико-спеціальні навчання

08.07.16 18:09 0 595
07 липня в смт. Млинів рятувальники провели тактико-спеціальні навчання по ліквідації умовної надзвичайної ситуації в багатоквартирному житловому будинку.

В навчаннях прийняли участь співробітники ДСНС 6-ї державної пожежно-рятувальної частини та сили цивільного захисту Млинівського району

Всі задіяні служби продемонстрували високий рівень готовності сил і засобів цивільного захисту району до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій.

Поставлені завдання було відпрацьовано в повному обсязі. І хоча це не реальна надзвичайна ситуація, а лише тренування, рятувальники та сили цивільного захисту району викладались на повну силу, адже вони, як ніхто інший, усвідомлюють, що від здобутих навиків, в реальній, надзвичайній обстановці, коли відлік часу йде на секунди, залежить збереження життя і майна громадян.

Як зазначило керівництво навчань, поставлені завдання щодо відпрацювання взаємодії служб і адміністрації навчального закладу з ліквідації умовної пожежі, евакуації людей та надання першої медичної допомоги постраждалим були відпрацьовані в повному обсязі та на професійному рівні.

Млинівський районний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Житомирі поділилися ...
Наступна новина: У Рівненській області на ...

КОМЕНТАРІ