У Рівненській області рятувальники тренувалися ліквідовувати терористичні загрози на території аеропорту

У Рівненській області рятувальники тренувалися ліквідовувати терористичні загрози на території аеропорту

08.07.16 11:17 0 554
7 липня на території міжнародного аеропорту «Рівне» антитерористичний центр при Управлінні СБУ в Рівненській області спільно з Головним управлінням ДСНС Рівненщини та обласним управлінням Національної поліції провели практичне навчання щодо протидії загрозі терористичних актів.

Відповідно до тактичного задуму, працівниками летовища на злітно-посадковій смузі був виявлений підозрілий пакет. За викликом адміністрації аеропорту першими до місця події прибули пожежно-рятувальні підрозділи обласного центру. Організувавши евакуацію людей з будівлі аеропорту, рятувальники огородили місце виявлення підозрілого предмету та спільно з об’єктовими вогнеборцями провели розгортання сил і засобів. Після цього вибухотехніки науково-дослідного експертно-криміналістичного центру ретельно оглянули небезпечний предмет та провели його знешкодження.

Крім рятувальників та правоохоронців участь у навчаннях брали аварійна бригада газової служби та швидка медична допомога. Загалом було залучено 37 чоловік та 8 одиниць техніки, зокрема від ДСНС 18 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки.

«Дані навчання проводилися для вдосконалення практичних дій рятувальників, відпрацювання взаємодії з іншими екстреними службами щодо підвищення кваліфікації у проведенні рятувальних та інших невідкладних робіт у разі виникнення загрози терористичного характеру», - зазначив начальник Головного управління ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

За висновками представника СБУ, організатора тренувань, всі оперативні служби Рівного спрацювали на оцінку «добре».

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у Мурованих ...
Наступна новина: Держсанепідслужба ...

КОМЕНТАРІ