Військові комісаріати Вінниччини переважно виконують планові завдання по залученню на службу в ЗСУ контрактників (+фото)

Військові комісаріати Вінниччини переважно виконують планові завдання по залученню на службу в ЗСУ контрактників (+фото)

08.07.16 12:40 0 545
Про це повідомив під час прес-конференції в Департаменті інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Вінницької ОДА військовий комісар Вінницького обласного військового комісаріату Олег Вінницький.

За його словами, у І півріччі 2016 року в області укладено 1273 контракти на проходження військової служби ( при плановому завданні 1510).

Більш як на 100 % виконали планове завдання за І півріччя наступні військові комісаріати : Вінницький ОМВК – 126%,

- Барський РВК – 117 %

- Вінницький РВК — 109%;

- Немирівський РВК - -106%.

- Гайсинський РВК -103%;

«Менш як на 50% виконали завдання за І півріччя Мурованокуриловецький, Теплицький, Погребищенський та Бершадський районні комісаріати, тож в цілому область виконала завдання за перше півріччя на 84 % - це сьоме місце у державі»,- зазначив Олег Вінницький.

Він також окреслив переваги військової служби за контрактом як альтернативу працевлаштуванню та розповів про можливість підписання короткострокового контракту на 6 місяців для осіб, вже звільнених з військової служби під час особливого періоду (з березня 2014 року по теперішній час).

Обласний військовий комісар також зазначив :« Важливим нововведенням є одноразова виплата бажаючим продовжити військову службу за короткостроковим контрактом у розмірі 8 мінімальних зарплат. Після закінчення терміну такого контракту військовослужбовець може підписати новий контракт на той самий період – 6 місяців».

Про забезпечення військовослужбовцями за контрактом військових частин Повітряних сил України повідомив старший офіцер відділу комплектування кадрового центру Повітряних сил ЗСУ, підполковник Олександр Білецький.

За його словами, за І півріччя поточного року на контрактну службу залучено 3,5 тис. військовослужбовців : «Повітряні сили України укомплектовані контрактниками на 90 %»,- повідомив Олександр Білецький.













Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Вінниччині у дитячому ...

КОМЕНТАРІ