Вінничина: розпочато виїзне обстеження потенційно привабливих туристичних об’єктів області (+фото)

Вінничина: розпочато виїзне обстеження потенційно привабливих туристичних об’єктів області (+фото)

08.07.16 13:10 0 649
Відповідно до доручення голови облдержадміністрації В. Коровія, 5 липня, у рамках виїзного обстеження потенційно привабливих туристичних об'єктів обласні для туристів з Республіки Польща члени робочої групи відвідали санаторно-курортні заклади міста Хмільника та заміський комплекс «Батерфляй» с. Садове Літинського району.

У виїзному обстежені взяли участь представники Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Роман Блистів – головний спеціаліст відділу цінової політики та розвитку споживчих ринків, Віктор Мазурик – заступник начальника відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради, Сергій Онуфрійчук – власник мережі агенцій «Укрвіза» та Євгенія Макарова – спеціаліст відділу розвитку внутрішнього туризму туроператора Join Up.

Учасників виїзного обстеження ознайомлено з діяльність санаторіїв ТзОВ Санаторій „Березовий гай”, ТзОВ „Санаторій Поділля”, Дочірнє підприємство ЗАТ ЛОЗПУ „Укрпрофоздоровниця Клінічний санаторій „Хмільник”, Санаторій «Радон», Санаторій «Медичний центр реабілітації залізничників Південно-Західної залізниці», Медичний реабілітаційний центр „Південний Буг" МВС України.

Члени робочої група мали можливість ознайомитись з основним лікувальним фактором курорту - мінеральними радоновими водами, які унікальні за своїм гідрогеологічним походженням та іонним складом і не мають аналогів серед відомих мінеральних джерел. Другий за значенням лікувальний чинник Хмільника - торф'яна грязь місцевого Війтівецького родовища.

Нове медичне обладнання дозволяє надати максимальний спектр послуг, які входять у вартість санаторно-курортної путівки. Поряд з лікуванням і профілактикою захворювань санаторії пропонують комплекс процедур по оздоровленню. Загальні, камерні радонові ванни, підводне витягування хребта і гідрокінезотерапія в лікувальному басейні з радоновою водою, підводний душ-масаж - потужні засоби для реабілітації та лікування багатьох захворювань відповідно до медичних показань.

Окрім традиційних для радонових оздоровниць опорно-рухового та неврологічного напрямків лікування, санаторії мають також успішний багаторічний досвід застосування реабілітаційних програм для пацієнтів з цереброваскулярною патологію, цукровим діабетом, після перенесеного гострого інфаркту міокарда.

На теритотрії Клінічного санаторія «Хмільник» – 7 санаторно-курортних закладів (дає змогу щорічно оздоровлювати до 50 тис. осіб, як з України, так і з-за кордону).

Також, члени робочої групи ознайомились із заміським комплексом «Батерфляй». Керуюча Жанна Орочинська розповіла, що цей комплекс відпочинку сімейного типу замкненого циклу орієнтований на організацію сімейного, корпоративного, дружнього відпочинку, проведення тематичних вечірок, семінарів, тренінгів, квестів, тімбілдінгів. Комплекс єдиний в регіоні, що займається популяризацією активних та екстремальних видів спорту – вейкбординг, сігвеї, гіроскутери, лучний та арбалетний тир, лазертаг та інше.



































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині у дитячому ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ