Декоративна самоклейка плівка

Декоративна самоклейка плівка

08.07.16 16:31 0 1158

Ви дуже старалися, роблячи запланований ремонт. І ось все закінчилося, але затишку не додалося, а все тому, що меблі як були, так і залишилася в колишньому стані. Щоб виправити цей неприємний факт, не обов'язково бігти в меблевий салон за новими предметами інтер'єру. Досить обійтися самоклейкою плівкою для меблів. До речі, придбати високоякісну декоративну самоклейку плівку "SPARKS" ви можете в ООО «Нью-Тон»: http://newtint.ru/products/dekorativnie-plenki.html.

Якщо ви вирішили відреставрувати старі, або ті які втратили блиск і красу, меблі, то на ринку ви можете знайти великий вибір самоклейкої плівки за найпривабливішими цінами.

Сьогодні серед покупців великою популярністю користується самоклейка плівка під натуральне дерево. Вона допоможе вдихнути життя в стару подряпану шафу, підвіконня, стіл або тумбочку в передпокої. Також, така самоклейка є найвдалішим матеріалом для додання красивого виду непокритим виробам з дерева: поличкам і тумбочкам для зберігання взуття в передпокої.

Також ви можете знайти плівку з візерунками, що імітують мармур і камінь, керамічну плитку і тканину. Крім різних візерунків, в наявності є плівка з гладкою і оксамитовою поверхнею, глянсовою і матовою, прозорою і дзеркальною.

Також ви можете купити плівку з різними малюнками, яка прекрасно підійде для поновлення меблів в кухні і дитячій кімнаті. За допомогою вінілової плівки можна оновити кухонний гарнітур або зробити декоративну обробку меблів. Це не тільки дуже зручно, але і набагато дешевше покупки нових меблів. А в ідеалі, для кухонної стільниці підійде ПВХ-плівка. Вона набагато товстіша за звичайну самоклейку, тому витримує значні навантаження і механічні пошкодження у вигляді порізів і подряпин.

Щоб усунути з плівки забруднення, необхідне лише ганчір'я і тепла мильна вода. Якщо плями стійкі, їх можна видалити за допомогою етилового спирту. Але ні в якому разі не використовуйте рідини, що містять ацетон, так як вони можуть пошкодити малюнок на плівці. Користуватися самоклейкою плівкою надзвичайно легко - наклеїти її під силу будь-кому.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Прокуратура Вінницької ...
Наступна новина: Вінниччина на 100% виконала ...

КОМЕНТАРІ