В Луцьку літній табір розпочав свою роботу

В Луцьку літній табір розпочав свою роботу

09.07.16 12:31 0 649
З 7 липня розпочав роботу літній спортивно-оздоровчий табір денного перебування комунального закладу «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

До табору залучено 80 дітей (активні учасники спортивно-масових заходів і показових виступів, з особливими потребами, з сімей учасників АТО, багатодітних та малозабезпечених) із 8 клубів за місцем проживання з різних мікрорайонів міста.

Вихованці клубів з нетерпінням чекали цієї події, адже багато з них вже не перший рік відвідують оздоровчий табір при міському центрі. Ще до початку літа вони заздалегідь цікавились у керівників клубів про можливість долучитись до оздоровчого табору, адже час там проходить цікаво та активно з різноманітними фізкультурно-спортивними заходами та екскурсіями.

У перший день, після урочистого відкриття табору та сніданку в їдальні Луцького педагогічного коледжу, для дітей було організовано безкоштовні екскурсії. Розділившись на дві групи, учасники однієї з них відправились на фабрику з виробництва м'яких та пластмасових іграшок «Тигрес» (с. Липини Луцького району), де на власні очі побачили усі секрети виготовлення іграшок. Вони отримали позитивні враження від яскравих виробів різних розмірів та масштабної діяльності підприємства.

Друга група дітей табору відвідала ПАТ «Теремно Хліб». Учасники екскурсії побачили увесь процес виробництва хліба та здоби, починаючи від замісу тіста до безпосереднього їх випікання. Особливо порадувало дітлахів частування різними видами свіжої, пахучої випічки.

Висловлюємо щиру вдячність керівництву та працівникам ПП «Тигрес» і ПАТ «Теремно Хліб» за насичені та захоплюючі екскурсії.

В післяобідню пору ніхто не нудьгував. Частина дітей в клубах грали в теніс настільний, шахи, шашки, інші змагались в грі з міні-футболу.

8 липня учасники табору отримали багато позитивних емоцій, відвідавши центральний басейн міста, де під пильним контролем фахівців МЦФЗН «Спорт для всіх» змагались в естафетах, пірнали. Також працівники центру разом з інструктором басейну провели уроки з навчання дітей плаванню за програмою Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів «Школа плавання». Діти, які не вміють плавати мали змогу здобути перші навички. Такі уроки ще будуть проводитись і під час походів на озеро в селище Гаразджа, і під час поїздки на озеро Світязь, які відбудуться дещо пізніше.

9 липня дітей знову чекають уроки плавання в центральному басейні міста. Адже цей вид спорту – це чудовий засіб для зміцнення здоров'я.

В учасників табору попереду ще багато цікавих заходів, запланованих комунальним закладом «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради».

КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» - 720 335

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ