Відкрили меморіальну дошку Герою України

Відкрили меморіальну дошку Герою України

09.07.16 13:31 0 531
У Луцьку відбулося відкриття пам'ятної дошки капітану СБУ Віктору Мандзику, який загинув 21 березня 2015 року у Волновасі, захищаючи нашу державу від агресора у зоні проведення АТО. Дошку розмістили на будівлі управління Служби безпеки України у Волинській області.

На відкритті були присутні Луцький міський голова Микола Романюк, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, представники духовенства, начальник управління СБУ Юрій Фелонюк, співробітники управління, бойові побратими загиблого, а також його мама. Право відкрити дошку надали бійцям спецпідрозділу “Альфа”, які були поруч в останні хвилини життя Героя.

Микола Романюк висловив щирі співчуття матері загиблого. “Я щиро, від себе особисто, та від усієї громади Луцька дякую Вам за сина — Героя. Та, на жаль, нічим неможливо замінити таку страшну втрату”, - констатував міський голова.

Владика Михаїл додав, що люди живуть, доки їх пам'ятають, тому кожен, хто буде проходити повз управління СБУ, згадуватиме Героя, який, не вагаючись, пішов захищати вою Батьківщину.

Мама загиблого щиро подякувала усім за пам'ять про сина.

Віктор Мандзик був співробітником СБУ з 2009 року, активно займався спортом. Був кращим стрільцем "Альфи" та членом команди управління із рукопашного бою. Мандзик перебував у зоні антитерористичної операції із січня 2015 року, загинув 21 березня під час затримання вантажу, який злочинці намагалися провезти через зону зіткнення.

Фото взято з сайту інтернет- видання "Волинське агенство розслідувань".

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ