В Івано-Франківську від імені учасників АТО депутати міської ради звертаються до керівництва держави забезпечити право на отримання земельних ділянок

В Івано-Франківську від імені учасників АТО депутати міської ради звертаються до керівництва держави забезпечити право на отримання земельних ділянок

09.07.16 16:08 0 745
Івано-Франківська міська рада звернулась до Кабінету Міністрів України та Президента України

ЗВЕРНЕННЯ

депутатів Івано-Франківської міської ради до

Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України

На виконання повноважень органу місцевого самоврядування щодо?? представництва інтересів територіальної громади міста Івано-Франківська,?? депутати Івано-Франківської міської ради звертаються до Вас із пропозицією?? вирішення проблеми реалізації учасниками бойових дій, учасниками АТО?? конституційного права на отримання земельних ділянок.

Станом на до Івано-Франківської міської ради звернулись?? більш як 1000 учасників бойових дій із заявами на отримання у власність?? земельних ділянок на території міста для будівництва та обслуговування?? житлових будинків. Проте враховуючи об'єктивні обставини, задовольнити?? всі клопотання не є можливим.?? Зважаючи на напружену ситуацію щодо отримання учасниками?? бойових дій земельних ділянок у власність, а також суспільний резонанс щодо?? даного питання, депутатський корпус Івано-Франківської міської ради вважає?? за доцільне виплатити учасникам бойових дій, учасникам АТО компенсацію у?? грошовому еквіваленті за не отримані з об'єктивних причин земельні ділянки.

Оскільки вирішення питання щодо виплати компенсації та визначення розміру?? такого відшкодування виходить за рамки повноважень міської ради,?? звертаємось до Вас із пропозицією про врегулювання вказаного питання на?? законодавчому рівні.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницькі футболісти ...
Наступна новина: Успіхи луцьких ...

КОМЕНТАРІ