На Вінничині службовим особам Ладижинської виправної колонії № 39 за вимагання та отримання неправомірної вигоди повідомлено про підозру

На Вінничині службовим особам Ладижинської виправної колонії № 39 за вимагання та отримання неправомірної вигоди повідомлено про підозру

09.07.16 08:25 0 571
Слідчим відділом прокуратури Вінницької області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, за фактом вимагання та отримання службовими особами Ладижинської виправної колонії № 39 УДПтС у Вінницькій області неправомірної вигоди.

Установлено, що вони, діючи умисно, за попередньою змовою групою осіб, достовірно знаючи про наявність у засуджених до позбавлення волі заборонених до використання предметів, з метою незаконного збагачення, з корисливих мотивів, у період часу з січня 2016 по 07.07.2016 систематично вимагали та одержували від засуджених, які відбувають покарання у виправній колонії, неправомірну вигоду за не оформлення порушень режиму утримання в місцях позбавлення волі, незаконного надання тривалих та короткострокових побачень (шляхом заохочень), можливість використання заборонених речей (мобільних телефонів та sim-карток).

Службових осіб Ладижинської виправної колонії № 39 затримано у порядку ст. 208 КПК України та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, на даний час триває досудове розслідування, спрямоване на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення.

За вчинене кримінальне правопорушення передбачене покарання у виді позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна та з позбавленням права обіймати певні посади та займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Прес-служба прокуратури Вінницької області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Ще три будинки в Чернігові ...

КОМЕНТАРІ