Чернівці: Під час проведення Петрівського ярмарку буде перекрито рух транспорту

Чернівці: Під час проведення Петрівського ярмарку буде перекрито рух транспорту

09.07.16 14:53 0 582
9 липня 2016 року під час проведення міського свята «Петрівський ярмарок» з 10 до 11 години буде повністю перекрито рух транспорту по вул.Головній на ділянці від вул.Руської до вул.Садової.

9 та 10 липня з 6 до 22 години буде повністю перекрито рух транспорту по вул.Садовій (на ділянці від Головної до вул.Першотравневої), вул.О.Гузар (на ділянці від вул.Головної до вул.Ю.Федьковича), вул.Братів Руснаків (на ділянці від вул.Садової до вул.М.Кордуби) та вул.М.Кордуби (на ділянці від вул.Шевченка до вул.Садової).

9 та 10 липня з 6 год. до 22 год. повністю перекриватиметься рух транспорту по площі Пресвятої Марії, вул.Турецькій, вул.Шкільній (на ділянці від вул.Головної до вул.Турецької).

Також 9 липня під час проведення заходів з святкування 100 днів з дня початку діяльності патрульної поліції в м.Чернівцях з 15 год. до 18 год. буде повністю перекрито рух транспорту по площі Центральній на ділянці від вул. Головної до вул. Університетської.

Начальнику КП «Чернівецьке тролейбусне управління» та автопервізникам всіх форм власності доручено організувати рух громадського транспорту з врахуванням перекриття руху.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ