Чернігів: Владислав Атрошенко: підземний перехід біля готелю "Україна" у центрі міста має бути відремонтований до зими

Чернігів: Владислав Атрошенко: підземний перехід біля готелю "Україна" у центрі міста має бути відремонтований до зими

09.07.16 16:57 0 562
Таке доручення дав Чернігівський міський голова під час засідання виконавчого комітету міської ради 7 липня.

Так, на цьому засіданні виконком скасував своє попереднє рішення від 3 липня 2013 року про визначення замовника реконструкції підземного переходу на перехресті проспектів Миру та Перемоги.

Як повідомлялось раніше, рішенням виконкому від 3 липня 2013 року комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» міської ради доручено укласти інвестиційний договір щодо реконструкції підземного переходу на перехресті проспектів Миру та Перемоги з учасником відкритого конкурсу на кращу інвестиційну пропозицію – товариством з обмеженою відповідальністю «Клубінвест».

Принциповою вимогою до проведення усього комплексу робіт із реконструкції підземного переходу є терміни виконання проектних та будівельних робіт, які не повинні перевищувати півтора роки від дня затвердження містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки виконкомом міської ради.

Втім, термін виконання робіт ТОВ «Клубінвест» сплинув 15 січня 2015 року, адже містобудівні умови і обмеження комунальному підприємству «Чернігівбудінвест» міської ради для реконструкції підземного переходу зі збільшенням його площі на перехресті проспектів Миру та Перемоги були затверджені та надані рішенням виконкому від 15 липня 2013 року, а рішенням від 18 листопада 2013 року були внесені зміни.

У зв'язку з неукладеним у визначений термін інвестиційного договору між КП «Чернігівбудінвест» міської ради та ТОВ «Клубінвест» члени виконкому визнали пункт 4 рішення виконкому від 3 липня 2013 року таким, що втратив чинність. Адже за цей час інвестор розробив лише проект реконструкції.

Чернігівський міський голова повідомив, що міська влада готова до діалогу і протягом декількох місяців веде перемовини з інвестором щодо визначення термінів початку виконання робіт, проте він уникає підписання будь-яких угод стосовно зобов'язуючих термінів.

Владислав Атрошенко наголосив, що це найважливіший підземний перехід у центральній частині міста і його необхідно відремонтувати до початку зими, адже у такому занедбаному стані він дуже небезпечний для чернігівців.

Як можливий варіант він запропонував знайти кошти у міському бюджеті перш за все для ремонту сходинок переходу до настання холодів, а пізніше інший інвестор має продовжити повну реконструкцію підземного переходу.

Прес-служба Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька делегація ...
Наступна новина: В Луцьку більше про ...

КОМЕНТАРІ