На Тернопіллі представники Польщі високо оцінили організацію Міжнародного інвестиційного форуму

На Тернопіллі представники Польщі високо оцінили організацію Міжнародного інвестиційного форуму

09.07.16 17:42 0 580
Голова правління компанії «BOS INVEST MANAGEMENT» Яцек Пєжинські задоволений рівнем підготовки та проведення Міжнародного інвестиційного форуму «Тернопільщина Invest – 2016». Про це він заявив під час зустрічі з головою ОДА Степаном Барною.

Яцек Пєжинські зазначив, що компанія має намір реалізувати пілотний проект у сфері відновлювальної енергетики на території одного з районів на Тернопіллі.

«Мені дуже приємно, що після форуму Ви зацікавлені налагодити нами співпрацю. Наша область хоче переймати найкращий практичний досвід Республіки Польща у створенні центрів підтримки підприємництва на території Тернопільської області, механізмів залучення прямих іноземних інвестицій, супроводу інвестиційних проектів, створення мереж співпраці на регіональному рівні, індустріальних та технологічних парків, залучення позабюджетного фінансування для реалізації механізму державно-приватного партнерства в області", - акцентував Степан Барна.

Також він поінформував, що недавно область стала учасником Програми польської допомоги розвитку – 2016 “Підвищення інвестиційної привабливості України та конкурентоспроможності регіонів”. В рамках програми в області запрацює Агенція з підтримки потенційних інвесторів. Фінансуватиметься вона за кошти Республіки Польща.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ