перевірено готовність керівного складу Служби порятунку до дій під час можливих надзвичайних ситуацій

перевірено готовність керівного складу Служби порятунку до дій під час можливих надзвичайних ситуацій

09.07.16 10:31 0 511
8 липня за наказом керівника Служби порятунку Рівненщини Сергія Крука для співробітників апарату Головного управління ДСНС та керівників районних і міських підрозділів був оголошений тренувальний збір за сигналом «Збір-Аварія». Місцем збору було визначено територію спортивного комплексу в 2-й державній пожежно-рятувальній частині міста Рівне.

У офіцерів Держслужби з НС було перевірено наявність необхідних документів та вміст тривожних валіз, а також знання функціональних обов’язків на той чи інший випадок надзвичайної ситуації. Потому рятувальники здали нормативи з одягання протигазу та захисного спецодягу на час, а також із самопорятунку з вінка навчальної вежі за допомогою «кубу життя» (надувної подушки).

Далі піротехнік аварійно-рятувального загону нагадав співробітникам облуправління та міськрайонних підрозділів класифікацію артснарядів, авіабомб, мін і гранат часів колишніх війн, що найчастіше знаходять на території Рівненщини, та порядок дій із вибухонебезпечними предметами. На завершення зборів керівникам рятувальних підрозділів було продемонстровано можливості нового квадрокоптеру «PHANTOM 4» з відеокамерою високої якості, що був придбаний для Головного управління ДСНС обласною владою з метою забезпечення постійного моніторингу за станом пожежної безпеки в лісових масивах та на торфовищах.

«Ми постійно працюємо над підвищенням професійного рівня наших співробітників, як керівників підрозділів, так і особового складу. Адже на в області триває пожежонебезпечний період і всі працівники Служби порятунку «101» повинні бути в постійній готовності до реагування на можливі надзвичайні ситуації», - зазначив по завершенню тренувань начальник ГУ ДСНС у Рівненській області полковник служби цивільного захисту Сергій Крук.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Буковина: про ...

КОМЕНТАРІ