На Вінничині головою Політичної консультативної ради при обласній державній адміністрації переобрано В’ячеслава Березовського (+фото)

На Вінничині головою Політичної консультативної ради при обласній державній адміністрації переобрано В’ячеслава Березовського (+фото)

09.07.16 15:22 0 491
7 липня в приміщенні Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації відбулось засідання Політичної консультативної ради при облдержадміністрації.

Основним завданням ПКР є внесення пропозицій та рекомендацій голові облдержадміністрації щодо вдосконалення системи управління, контролю за дотриманням законності, забезпечення взаємодії місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування з політичними партіями, участь у розробці проектів нормативно-правових актів, а також залучення громадськості до обговорення та вирішення актуальних проблем області.

Згідно Положення про Політичну консультативну раду, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 30 грудня 2015р., закінчився термін дії її керівного складу. У зв'язку з цим, на засіданні, заслухавши звіт про роботу та надавши йому свою оцінку, члени ПКР вирішили залишити на посаді голови даного дорадчого органу на наступний термін В'ячеслава Березовського. Також заступником голови ради переобрано Антона Бойдаченка, а секретарем – Олексія Буряченка. Крім того, учасники засідання обговорили питання підвищення ефективності роботи ПКР, зокрема внесли низку пропозицій в частині змін до положення, що регламентує її діяльність.









Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ