Вінничина: протягом 1 півріччя 2016 року ЦНАПами області надано понад 478 тис різноманітних адміністративних послуг

Вінничина: протягом 1 півріччя 2016 року ЦНАПами області надано понад 478 тис різноманітних адміністративних послуг

09.07.16 13:41 0 489
За даними моніторингу, який здійснюється Департаментом міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації протягом 1 півріччя 2016 року Центрами надання адміністративних послуг області надано понад 478 тисяч різноманітних адміністративних послуг суб'єктам звернення, в середньому майже 80 тис. послуг в місяць.

Найбільшу кількість послуг надано Центром адміністративних послуг «Прозорий офіс» міста Вінниці та трьома його територіальними відділеннями - понад 334 тисячі, що складає 70% від загальної кількості наданих адміністративних послуг Центрами області.

В середньому в Центрах надання адміністративних послуг в районах надається 73 види послуг від соціального призначення до документів дозвільного характеру.

Найбільша кількість видів послуг надається Центрами міста Вінниці – від 207 - (Центральне відділення) до 256 (відділення «Вишенька»). Це обумовлено тим, що Центри міста Вінниці обслуговують жителів Вінницького району, а також через них надаються послуги структурних підрозділів облдержадміністрації та територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади.

Довідково: В області діють 28 Центрів надання адміністративних послуг (з яких 22 – районних, 5 – міськрайонних, 1 - міський) та три територіальні відділенняЦентру адміністративних послуг «Прозорий офіс» в м. Вінниці.

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ