Вінничина: в м. Могилів-Подільський обговорили питання функціонування міжнародного пункту пропуску «Бронниця - Унгурь» (+фото)

Вінничина: в м. Могилів-Подільський обговорили питання функціонування міжнародного пункту пропуску «Бронниця - Унгурь» (+фото)

09.07.16 13:09 0 668
Вчора, заступник голови ОДА Василь Броварник та директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко взяли участь у виїзній робочій нараді у м. Могилів-Подільський за участю Надзвичайного і Повноважного Посла України в Молдові Івана Гнатишина, голови Могилів-Подільської райдержадміністрації Олега Китасюка, міського голови міста Могилів-Подільський Петра Бровка та представників митних і прикордонних служб.

Метою проведення наради було ознайомлення нового Надзвичайного і Повноважного Посла України в Молдові з проблемними питаннями, пов'язаними з нещодавно призначеним початком роботи міжнародного пункту пропуску «Бронниця - Унгурь».

Під час наради детально було обговорено аргументи пріоритетності роботи пункту пропуску «Бронниця - Унгурь». Зокрема, сторонами було відмічено, що пропускний пункт майже готовий для проїзду легкового автотранспорту, що в свою чергу сприяло би розвантаженню транспортного потоку через міст в центрі міста Могилів-Подільський.

Заступник голови облдержадміністрації Василь Броварник відмітив, що в області готується презентація програми будівництва доріг з урахуванням відкриття міжнародного пункту пропуску в селі Бронниця: «Одним з пріоритетних напрямків діяльності облдержадміністрації є реконструкція пунктів пропуску на кордоні, інфраструктура яких застаріла і не відповідає Європейським стандартам», - зазначив посадовець.

В свою чергу Володимир Мережко ознайомив нового Посла та учасників наради з діяльністю Єврорегіону «Дністер», його проектами та планами на майбутнє.

Голова райдерадміністрації Олег Китасюк висловив велику зацікавленість в найскорішому відкриттю пункту пропуску, так як його робота дає великі можливості і перспективи розвитку як Бронницької територіальної громади, так і району в цілому.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Чергова ...
Наступна новина: Рівненщина: на території ...

КОМЕНТАРІ