На Вінниччині завершились командно-штабні навчання (+фото)

На Вінниччині завершились командно-штабні навчання (+фото)

09.07.16 15:07 0 501
8 липня, в залі засідань облдержадміністрації відбулась робоча нарада щодо підсумків командно-штабного навчання з органами управління та силами цивільного захисту Вінницької області.

Участь у нараді взяли комісія Державної служби України з надзвичайних ситуацій, представники органів управління цивільного захисту Вінницької області, заступники голів районних державних адміністрацій та заступники міських голів міст обласного значення, відповідальних за напрямок цивільного захисту, начальники структурних підрозділів з питань цивільного захисту районів і міст обласного значення, начальники структурних підрозділів Головного управління ДСНС України у Вінницькій області, керівники спеціалізованих служб цивільного захисту області особисто.

«Проведення подібних командно-штабних навчаннь є необхідними для кожного з нас, адже ми живемо в досить нелегкий час для нашої країни. В результаті проведення командно-штабних навчаннь на Вінниччині бачимо, що готові долати перешкоди та виклики, які стоять перед нами. громадяни можуть з впевненістю дивитися в завтрашній день, адже у них є усі гарантії безпечного проживання на Вінниччині. Ми і надалі будемо працювати над захистом населення краю. Зрозуміло що є недоліки, над якими постійно потрібно працюват, тому в майбутньому робота органів цивільного захисту Вінницької області буде спрямована на усунення усіх проблемних питань», - повідомив Валерій Кровій.

Підводячи підсумки проведення навчань, директор Департаменту організації заходів цивільного захисту Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Маюров зазначив: «Мета та цілі, що ставились перед нами з початком командно-штабних навчань виконано в повному обсязі. Всі етапи навчання проведено та організовано вчасно. Під час навчань керівники обласного та районних рівнів отримали практичні навички щодо організації та управління структурами під час будь-якої загрози та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій».

За словами заступника директора Департаменту - начальника Управління планування та координації заходів цивільного захисту Василя Скакуна, до навчань було залучено близько 2-х тис. осіб особового складу та понад 600 одиниць техніки різного призначення.

Під час проведення командно-штабних навчаннь робочі групи штабу відпрацьовували шляхи взаємодії у разі виникнення надзвичайних ситуацій: способи оповіщення, обміну інформацією, виконання заходів з переведення системи цивільного захисту в режим функціонування підвищеної готовності.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Під час ...
Наступна новина: На Вінничині головою ...

КОМЕНТАРІ