Із ознайомчо-презентаційним візитом до Чернівців завітали працівники соціальної сфери Харкова

Із ознайомчо-презентаційним візитом до Чернівців завітали працівники соціальної сфери Харкова

10.07.16 09:12 0 582
Зустріч працівників Департаменту праці та соціальної політики Харківської міської ради, комунальних закладів соціальної сфери Харкова, науковців Харківського регіонального інститут Національної академії державного управління при Президентові України та лідерів харківських громадських організацій із представниками виконавчих органів Чернівецької міської ради та громадських організацій Чернівців відбулася 8 липня, у приміщенні Ратуші. Харків'яни завітали до нашого міста в рамках проекту «Слобожанщина, Буковина і Поділля – підсумки: найкращі практики в соціальній політиці», який реалізовується з метою обміну досвідом реалізації соціальної політики.

«У нас сімнадцятирічний досвід роботи, який буде затребуваний нашими колегами із Західної України. Понад 100 громадських організацій становлять Єдину соціальну мережу, виконують послуги, затребувані харків'янами. Нам є чим пишатися і про що розповідати. Також ми хочемо побачити, що нового є у наших колег», – повідомила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

Всього в рамках проекту із ознайомчо-презентаційним візитом, окрім Чернівців, харківська делегація побуває в Полтаві, Києві, Житомирі та Хмельницькому. Під час перебування в містах заплановані зустрічі харківської делегації з працівниками управлінь соціального захисту населення, лідерами громадських організацій соціального спрямування, а також відвідування міських центрів реабілітації дітей-інвалідів, територіальних центрів надання соціальних послуг та інших соціальних установ.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Сьогодні відбулася зустріч ...

КОМЕНТАРІ